پدافندغیر عامل
 
قالب وبلاگ
نويسندگان

 تعداد: 4 تا 6 نفر
مواد لازم:
•    500 گرم گوشت سردست گوسفندی با استخوان                      
•    400 گرم سبزی (تره، ترخون و شوید)                           
•    100 گرم نخود                                    
•    100 گرم عدس                                    
•    100 گرم لوبیا قرمز                                 
•    100 گرم برنج                                    
•    1 عدد پیاز درشت                                      
•    3 قاشق غذاخوری پیاز داغ                          
•    2 قاشق غذاخوری ترخون خشک
•    نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه

انواع غذاهای شیرازی (1)

طرز تهیه:
1.    حبوبات را از شب قبل با مقداری آب سرد خیس کنید. برای پخت، آب آنها را خالی کنید و با مقداری نمک و آب داخل قابلمه بزرگی روی حرارت متوسط قرار دهید.
2.    گوشت را نیز در قابلمه ای جداگانه به همراه پیاز، مقداری فلفل قرمز، زردچوبه و یک لیتر آب بپزید.
3.    برنج و سبزی باید جداگانه پخته شوند. پس از پخت کامل حبوبات، آنها را به برنج اضافه کنید.
4.    استخوان‏ های گوشت را از آن ‏را جدا کنید و آنها را بکوبید و به همراه آب گوشت به آش اضافه کنید. نیمی از پیاز داغ را به همراه مقداری روغن، زردچوبه و فلفل سیاه تفت دهید و داغ به آش در حال جوش اضافه کنید. سبزی ترخون خیس خورد و شسته شده را نیز اضافه کنید و خوب هم بزنید.

[ ۱۳٩٤/٦/۱٩ ] [ ۸:٥٥ ‎ب.ظ ] [ رضا محمدی ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

موضوعات وب
صفحات دیگر
امکانات وب